fbpx

Curs perfectionare frizerie

Cursul de perfecționare pentru frizerie și barber îți oferă șansa de a aprofunda cunoștințele pe care le-ai dobândit în cadrul unui curs anterior de frizerie. Ai nevoie de o diplomă de la un curs de frizerie pe care l-ai absolvit anterior, iar în urma acestui curs de perfecționare, vei obține o diplomă de participare.

Detalii importante și cerințe

Cursul de perfecționare în frizerie și barbershop, în urma căruia vei obține o diplomă de participare care să-ți ateste aptitudinile, durează 2 luni și are prețul de 1500 de lei. Poți participa la acest curs de perfecționare doar dacă ai obținut deja o diplomă acreditată în frizerie și barbershop.

Spre deosebire de cursul de frizerie și barbershop acreditat, cursul de perfecționare contine doar ore de practica si se adreseaza frizerilor cu experienta ce doresc sa invete tehnici noi.

Cursul de perfecționare se desfășoară in doua serii, fie luni-miercuri, fie marti-joi.

Sunt acceptați 10 cursanți în grupă.

Pentru a participa la cursul de perfecționare în frizerie, este necesar ca, la înscriere, să aduci diploma de absolvire în acest domeniu. De asemenea, pentru orele de practică, este necesar să aduci minimum trei modele masculine.

Practica în Maher Academy

Pentru practica din cadrul cursului de perfecționare frizerie și barbershop vei primi gratuit aparatură și consumabile premium, pe care să le folosești în cadrul acestui curs. Printre acestea se numără:

pix și caiet
fixativ
ceară
foarfecă de tuns Jaguar
foarfecă de filat Jaguar
mașină de tuns Magic Clip – USA
mașină Contur – USA
feon Wella
epilare cu ața – este o procedură inedită, pe care ai ocazia să o înveți în cadrul acestui curs acreditat, de la unul dintre cei mai buni profesioniști în domeniul frizerie și barbershop

Curs de perfecționare frizerie și barbershop

Dacă ai absolvit deja un curs acreditat de frizerie și îți dorești să îți exersezi aptitudinile invatete  în cadrul cursului sau să dobândești experiență, acest curs de perfecționare este exact ceea ce ai nevoie. În cadrul cursului de perfecționare frizerie și barbershop, ai posibilitatea de a efectua practică în domeniul pe care îl iubești, precum și să dobândești experiența necesară angajării într-un salon de renume.

În plus, în urma obținerii diplomei de participare la acest curs de perfecționare, vei avea posibilitatea de a te angaja într-unul dintre saloanele partenere. Așadar, nu mai sta pe gânduri, ci înscrie-te acum la cursul de perfecționare frizerie și barbershop.

Cursul se achită integral, cash la înscriere. In fiecare luna incepe un nou curs, asa ca inscrie-te din timp, sa prinzi loc!

Cursul costa 1500 lei si tine 2 luni!

foarfecă de tuns Jaguar
foarfecă de filat Jaguar
mașină de tuns Magic Clip – USA
mașină pentru contur Contura – USA
mașină de tuns Wahl Shaver
Feon Wella

Call Now Button