fbpx

Curs de frizerie acreditat

Cursul de frizerie acreditat te învață cum să realizezi diverse stiluri de tuns și frizuri, cum să faci conturul bărbii, cum să pierzi, cum să tunzi cu foarfeca, să filezi, să usuci și să speli părul clientului. În plus, în cadrul acestui curs vei învăța și cum să începi propria ta afacere în acest domeniu și cum să negociezi un contract atunci când te angajezi.

Detalii importante și cerințe

Prețul cursului de frizerie este de 4000 lei.
Perioada de desfășurare a cursului este de 3 luni
Program Inscrieri: Luni – Sambata 09:00-21:00

Pentru a te înscrie la acest curs de frizerie acreditat, este necesar să aduci cel puțin diploma de absolvire a 10 clase si sa platesti integral cursul.

Ce vei învăța?

Cursul de frizerie îți oferă posibilitatea de a învăța această meserie chiar de la Maher Haser, fondatorul barbershopului Maher Professional. De asemenea, vei învăța cum să negociezi contractul atunci când vrei să te angajezi la un salon de frizerie și barbershop. Iar în cazul în care te gândești să îți deschizi propria ta afacere în acest domeniu, o vei putea face, după absolvirea acestui curs.

În cadrul cursului, la partea practică, vei învăța:

să tunzi clasic
să tunzi modern
să tunzi masculin
pierdut cu foarfeca
pierdut cu mașina
tuns, aranjat, filat
barbă – tuns, aranjat, filat, styling
hairstyling
spălat păr și masaj capilar
epilare cu ața – este o procedură inedită, pe care ai ocazia să o înveți în cadrul acestui curs, de la unul dintre cei mai buni profesioniști în domeniul

Practica în Maher Academy

Pentru parte practică a acestui curs, vei primi gratuit consumabile și aparatură, pe care să le folosești în cadrul orelor de practică. Aparatura și consumabilele sunt produse premium, printre acestea numărându-se instrumente profesionale provenite de la brandurile WAHL și ANDIS. Iată ce consumabile și aparatură vei utiliza pe parcursul orelor de practică de la Maher Academy:

foarfecă de tuns Jaguar
foarfecă de filat Jaguar
mașină de tuns Magic Clip – USA
mașină pentru contur Magic – USA
mașină de tuns Wahl Shaver
Feon Wella

Curs de frizerie acreditat

Așadar, dacă tocmai ai decis să înveți să devii hairstylist sau barber, acest curs de frizerie este potrivit pentru tine. Ai nevoie doar de o diplomă de minim 10 clase și minim 3 modele bărbați pentru orele de practică și te poți înscrie la curs.

Cursul acreditat durează 3 luni. Tariful este 4000 Lei și plata este integrală, cash la înscriere. La finalul acestui curs, ai șansa de a obține chiar un loc de muncă în domeniu, întrucât Maher va chema fondatori de saloane care au nevoie de angajați, pentru a-i observa pe cursanți și a le oferi un loc de muncă imediat după absolvirea acestui curs.

Call Now Button